• Cijena je smanjena.
  • Nedavno
DC 12V LED Digital Adjustable Napon Relay Protection Detection Charging Discharge Monitor Test Switch Control Board-Modul

DC 12V LED Digital Adjustable Napon Relay Protection Detection Charging Discharge Monitor Test Switch Control Board-Modul

 
HRK 39.54

Količina robe
Dostupno na zahtjev


start Isv Module Wrap12140
end Isv Module Wrap12140
Načini rada :
S-1 : Timer (1-999 S / 1-999 Min)
P-2 : delay timer (1-999 s / 1-999 min)
P-3 : releji napon ( upravljanje uključivanja/isključivanja opterećenja)
P-4 : timer za upravljanje stresom - A (prvo otpustite)
P-5 : timer za upravljanje stresom - B (najprije zatvori)
P-6 : releji rasponom napona
P-7 : timer za upravljanje rasponom napona
P-8 : isključivanje zaslona
Vremenski raspon : 0-999 sekundi ili 0-999 minuta (0,1 s-999 s opcionalno)
Raspon prikaza napajanje : dc 0-99, 9 u
Preciznost određivanja napona : ± 0,1
Radna snaga : DC10~16 V (5 V,24 V opcionalno)
Postavke releja :
Napon svitka : DC 12 V (5 V,24 V opcionalno)
Skup pretvorbe (normalno otvoren i normalno zatvoren)
Kontakt opterećenje : 10 A / 277 V AC ili 10 A / 30 V DC
Kontakt otpor : ≤ 100mΩ (1 A 6 VDC)
Mehanička trajnost : 10 milijuna
Trajnost struje : > 100 000 (10 A-250 VAC)
Radna Temperatura : -40 ~ 85
Ulaz za vanjski signal : (5~ 12 V) ili pasivno prekidač (9 razina vremena kašnjenja može postaviti)
Način rada tajmera omogućuje vam da postavite vrijeme spoja i otpuštanja kontakta releja, realizaciju jednog privremenog kontura
U načinu upravljanja naponom može unaprijed postaviti gornje i donje granice vrijednosti napona
Postavite zaslon zatvoren, minimalne trenutne vrijednosti-6 ma / 12 V (kašnjenje otpusti)
Unaprijed podešene postavke možete spremiti kada se isključi napajanje.
2 načina rada :
Povežite se na izvor napajanja led digitalni cijev prikazuje riječi "E-A-Z-Y-t", pak, sustav ulazi u stanje izbora, početni izbor načina rada se prikazuje kao "P-0", Pritisnite tipku "SET" kako biste odabrali način rada "P-1~P-8", pritisnite tipku "ENTER" za prijavu na odgovarajući način.tijekom rada bilo kojeg profila, pritisnite tipku "ENTER" u roku od 3 sekundi, sustav će se vratiti u stanje za odabir načina rada.
Pritisnite tipku" SET" i "ENTER" kako biste povezali napajanje, kontroler će biti vraćen na tvorničke postavke.
2.1 način rada timera (P-1)
Pritisnite tipku "SET", odaberite" P-1", sustav kontroler će ući u način rada timera.
"P-1" / "P-2" : možete podesiti 1-999 sekundi /minuta.
Ciklički preskok :
U timer načinu rada korisnik može postaviti vrijeme zatvaranja relej T1 i vrijeme izdavanja T2, na primjer, postaviti T1 na 3 sekunde, T2 za 7 sekundi, relej će se zatvoriti na tri sekunde, a zatim pustiti za 7 sekundi, ciklički pokretanje.
Korisnik također može postaviti prolazila vrijeme.
Kada ste postavili vrijednosti za T1 i T2, sustav je zadržao postavke, sljedeći put će se učitati automatski T1 vrijeme čekanja na pokretanje.
Timer :
Ako ste postavili T1 sa zadanim vremenom, postavite T2 (release time) s 0, relej će se zaustaviti nakon pokrenuli brojilo vremena T1 time više ne radi, možete ga koristiti kao mjerač vremena, s kraja vremena rada, normalno разомкнутым kontakta releja release, a zatim pritisnite tipku "ENTER", sustav će se ponovno pokrenuti vremena na vrijeme T1.
U mogućnosti mjerača vremena možete koristiti vanjski prekidač ili sučelje za unos pulsnog signala (Sl.1)na kontroleru da biste pokrenuli brojilo vremena (okidač).
Koraci postavke tajmera :
1) prvi put skupa, odaberite način rada releja vremena "P-1", led digitalni tube zaslon" 000 "; 2) Pritisnite tipku "SET", prvi sustav će ući u postavke vrijednosti u vremenu T1, digitalni led-a, koji čeka skup titra s frekvencijom od 1 Hz, pritisnite tipku "ENTER" da biste odabrali broj vrijednosti, pritisnite tipku "SET" u roku od tri puta, za ulazak u postavke vrijednosti u vremenu T2, ciklički vremena, pritisnite tipku "SET" za izlaz iz određenog stanja, sustav čeka da pritisnete tipku "ENTER" kako bi početi raditi. 3) u mogućnosti instalacije vremena mjerna jedinica vrijednosti u vremenu može biti postavljen na jedinicu minuta ili drugu jedinicu ,pritisnite tipku "SET" kako biste unijeli vrijeme koje je određeno stanje (set LED digital tube treperi), u to vrijeme, Pritisnite tipku "SET" u roku od 3 sekunde, pustiti, led digitalni cijev će biti istaknuti prave decimalne točke, to znači da vrijednosti sinkronizaciju s identitetom minuta, ako decimalni zarez ne svijetli, to znači da vrijednosti sinkronizaciju u sekundi jedinica. 4) kada se postavljanje završi, Pritisnite tipku "SET", da se iz stanja postavke, pritisnite "ENTER" da biste pokrenuli sinkronizaciju, ako vrijednost postaviti sinkronizaciju s drugom jedinicom, vrijednosti sekundi će se prikazati na oblik brojilo. Ako je privremeni vrijednosti postavite s ak minuta mjerna jedinica, onda desna decimalna točka treperenje sa frekvencijom od 1 Hz, što znači da je odbrojavanje ide. Dok samookidač radi, normalno разомкнутый kontakt releja spojen, normalno zatvoren kontakt releja isključen, pritisnite tipku "ENTER" da se zaustavi pokretanje, pritisnite tipku" ENTER "u roku od tri sekunde da se vrati način izbora statusa"P-0".
2.2 delay timer (P-2)
Način instalacije "P-2 "isto kao i" R - 1", u stanju" P-2 " relej prvo će izdanje Vremena T1, a zatim замкнется vremena T2.


Detaljne informacije

Teorija:
Relej Napona
Broj Modela:
011966
is_customized:
Yes
Izvor Napajanja:
DC
brend:
diymore
Napon:
12V
Kontakt Opterećenje:
molimo vas da Provjerite upute za upotrebu
Zaštitite Lice:
molimo vas da Provjerite upute za upotrebu
Korištenje:
Relej napona 12V
OEM:
diymore

Oni također kupuju s ovim proizvodom